Kako izgleda prava sreća? Kada Lukakuova mama ugleda Messija

Jedva je čekala da ga upozna

Kako izgleda prava sreća? Kada Lukakuova mama ugleda Messija

E. Škorić

Lionel Messi je izaziva divljenje i oduševljenje gdje god se pojavi, pa tako i u Manchesteru.

Barcelona je slavila s 1:0 na Old Traffordu u srijedu navečer u meču četvrtfinala Lige prvaka, a Messi je naravno bio u fokusu bez obzira što nije postigao gol.

Njemu se posebno obradovala mama Romelua Lukakua, koja je jedva dočekala da zagrli Argentinca.

Njenoj sreći nije bilo kraja, bez obzira što je tim njenog sina poražen. I Messijeva reakcija je neprocjenjiva.

Lukaku je svijetu svoju mamu nedavno predstavio kada je govorio o teškom djetinjstvu i kako su doslovno gladovali.

"Pekari su poznavali mene i mog mlađeg brata, pa su mami dopustili da u ponedjeljak uzme kruh i plati ga u petak", kazao je Lukaku u tom intervjuu, gdje je još dodao:

"Znao sam da se mučimo. Ali kada je miješala vodu sa mlijekom, shvatio sam da je gotovo, znate na šta mislim? Ovo je bio naš život", govorio je Belgijanac u potresnoj ispovijesti.

Time su i on i njegova mama dobili veliko poštovanje, a danas mogu biti sretni da su dio nogometnog šoua i da poznaju igrače poput Messija, a voda i mlijeko su sada, srećom, samo prošlost i ružna uspomena.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Top Komentari

Mu'min Juventino FKS
Oh lessi lessi hos dat vise taj gol u cetvrtfinalu lige sampiona xD
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije