Mourinho: Smalling ima samo veoma duge ruke i to je sve

Oglasio se Portugalac

Mourinho: Smalling ima samo veoma duge ruke i to je sve

Endin Čaušević

Portugalski stručnjak Jose Mourinho oglasio se nakon sinoćnjeg meča Manchester Uniteda i Barcelone.

Njegov dojučerašnji klub poražen je s 1:0 u prvom meču četvrtfinala Lige prvaka od Barcelone, ali na Old Traffordu vjeruju da u revanšu mogu napraviti čudo i plasirati se dalje.

Mourinho se oglasio povodom sinoćnje utakmice na Teatru snove, te je posebno komentarisao duel Lionela Messija i Chrisa Smallinga. Defanzivac Uniteda je rukom udario u lice Argentinca koji je krvav ostao ležati na terenu.

Međutim, bivši trener Crvenih đavola vjeruje da Smalling nije imao namjeru da povrijedi Messija, te da se to jednostavno desilo jer on ima veoma duge ruke.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Ta situacija između Smallinga i Messija je normalna i dešava se na svakom meču. On je samo visok momak s veoma dugim rukama i to je sve. Siguran sam da nije imao namjeru da povrijedi Messija", rekao je Mourinho.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi