Kako izgleda teren u Mostaru?

Dosta je kritika na račun terena

Kako izgleda teren u Mostaru?

Edmir Škorić

HŠK Zrinjski će do kraja godine u Mostaru odigrati još dva meča.

Zrinjski Pod Bijelim Brijegom dočekuje Mladost sutra od 16 sati, a prvi sezone okončat će duelom sa Radnikom onog tamo vikenda, također na stadionu Pod Bijelim Brijegom.

S obzirom da se bliži kraj godine i da ulazimo u decembar, tereni u BiH nisu baš idealni za igru, a i ranije je bilo dosta optužbi na teren u Mostaru.

Ranije su se neki žalili na teren, a prednjačio je u tome trener Željezničara Amar Osim, koji je krajem oktobra nakon poraza u Mostaru kazao:

"Derbi je odigran u katastrofalnom terminu na katastrofalnom terenu totalno nedostojnom derbija. Treba se pobrinuti da ovo ovako više ne bude, pogotovo kad igraju dvije najtrofejnije ekipe napraviš sranje od utakmice. Igraš u Mostaru na 28 °C bez svjetala na terenu koji je njiva. Ovo je kritika Zrinjskom", kazao je Osim.

Na današnjoj presici je bilo govora upravo o tome, a pomoćni trener Zrinjskog Nenad Gagro je kazao:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Ne bih posebno skretao pozornost na teren, isti je nama kao i protivniku. Potreban je naš dobar pristup i mislim da teren neće doći do izražaja", istakao je na današnjoj presici pomoćni trener HŠK Zrinjski Nenad Gagro.

No, kako teren izgleda u završnici godine, pogledjate sami u našoj fotogaleriji, a OVDJE pogledajte kompletnu ponudu za meč Zrinjski - Mladost.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi