Kako je golobradi Messi jednostavnim driblingom "postidio" legendarnog Scholesa

Prošlo je 12 godina

Kako je golobradi Messi jednostavnim driblingom "postidio" legendarnog Scholesa

A. Čaušević

Lionel Messi je na početku svoje karijere naslutio da će biti veliki fudbaler, u međuvremenu sjajni Argentinac je postao možda i najveći ikad. 

S obzirom da na vrhunskom nivou igra već 15-ak godina Messi je mnoge fudbalske veličine s početka njegove karijere su u međuvremenu okačile kopačke o klin.

Među njima je i legendarni Paul Scholes protiv kojeg je Messi igrao nekoliko puta. Pamti se i duel iz polufinala Lige prvaka sa Old Trafforda 2008. godine.

Englez je tada spektakularnim golom odveo Manchester United u finale, ali je i tokom meča doživio da ga postidi golobradi mladić s brojem 19 na leđima.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Messi je prilikom jednog napada na prvu vrlo jednostavnim, ali izuzetno brzim driblingom prošao pored Scholesa i ostavio ga iza sebe...

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

miki30
Joj jes ga obruko?? Pa vi samo znate o Penaldu i Lessiju pisati!! A gdje video kad je Ribery poslao tog vašeg Lessia na guzove jednim ovakvim sličnim al mnogo boljim driblingom?? Zašto malo to nepostavite??
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti