Kako je Kenan Pirić postao novi ljubimac navijača Maribora
Maribor gazi ka tituli prvaka, Pirić sve češće dobija šansu

Pirić opravdao povjerenje struke, ali i osvojio simpatije navijača

Kako je Kenan Pirić postao novi ljubimac navijača Maribora

Samir Mlaćo

Maribor je sinoć nastavio pobjedničku seriju kod Rudara. Bilo je 3:1 za Maribor, a svih 90 minuta na golu lidera Prve lige upisao je bh. golman Kenan Pirić.

Pirić je posljednjih  par utakmica standardan na golu Maribora, te je primio samo dva pogotka.

Slovenski portal ekipa.svet24.si navodi da su navijači Maribora nakon jučerašnjeg meča skandirali upravo Piriću koji je očigledno osvojio simpatije istih, što svakako da može da nas raduje, s obzirom da je ovaj 24-godišnjak u ozbiljnim planovima i selektora naše reprezentacije Roberta Prosinečkog.

"Golman iz Bosne i Hercegovine je bio uzbuđen zbog geste Viola, pozdravio ih je, a oni očigledno imaju novog ljubimca", pišu slovenski mediji.

Potražite više informacija na temu 1. liga Slovenije:

Podsjetimo, Pirić je u redove Maribora stigao iz mostarskog Zrinjskog.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi