Prosinečki brzo pronašao alternativu za Begovića?
Bh. selektor je nakon Begovićevog otkazivanja ostao sa dvojicom golmana u timu, ali poziv će naknadno dobiti još jedan čuvar mreže

Poziv bi trebao dobiti Kenan Pirić

Prosinečki brzo pronašao alternativu za Begovića?

Golman bh. reprezentacije Asmir Begović danas je otkazao dolazak na okupljanje Zmajeva za utakmice sa Austrijom i Španijom.

Razlog zbog kojeg će Begović propustiti ovu reprezentativnu akciju je povreda palca koju je zadobio na jučerašnjoj utakmici protiv Newcastlea, koju je njegov Bournemouth izgubio sa 2:1.

SportSport.ba neslužbeno saznaje da će, u odsustvu Asmira Begovića, poziv u reprezentaciju BiH dobiti Kenan Pirić.

Golman Maribora bi se trebao pridružiti Ibrahimu Šehiću i Vedranu Kjosevskom, dvojici golmana koje je Robert Prosinečki pozvao za naredne utakmice.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

U Maribor je stigao iz Zrinjskog kao programirana zamjena za iskusnog Handanoviča. U Mariboru je branio na jednoj utakmici u Prvoj ligi i na dvije u Kupu Slovenije, a u prošlosti je bio najbolji golman PL i imao je priliku da debituje za BiH i to upravo pod vodstvom Roberta Prosinečkog - u januaru na prijateljskoj utakmici sa Meksikom.

Top Komentari

AmellemA
Branio na samo jednoj utakmici u Prvoj ligi i na dvije u Kupu Slovenije, a alternativa za Begovića?
73 11
kikiriki
PRESTANITE VISE SA TIM BEGOVICEM,TAJ ME JE KOSTO ZIVACA,POGLEDAJ TE SVE NJEGOVE GRESKE I SVE CE VAM BITI JASNO,BUDALE JEDNE,,PROTIV ,,,BELGIJE,,;CIPARNA,,I DA NE NABRAJAM SVE NJEGOVE KIKSOVE,KOJI SU NAS DEBELO KOSTALI.
25 11

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi