Kako je krenulo, Pjanić neće imati mira, a ni mi s njim
Počinje svakodnevni teror inostranih medija koji će iz dana u dan seliti Malog princa u Real ili Barclonu.

Danas Real, sutra Barcelona

Kako je krenulo, Pjanić neće imati mira, a ni mi s njim

Iako prelazni rok još zvanično nije ni počeo, već se da naslutiti ko će otprilike biti fudbaleri koje će inostrani mediji najčešće dovoditi u vezu sa promjenom kluba. 

Jedan od njih će biti i bh. reprezentativac i veznjak Juventusa Miralem Pjanić. Otkad se pojavio na velikoj sceni Pjanić se dovodio u vezu sa Real Madridom i Barcelonom, a drugačije neće biti ni ovog ljeta.

Nakon što smo već nekoliko puta prenosili saznanja španskih i italijanskih medija o tome kako je krenula trka za Malog princa, na red je došlo i da prenesemo priču Mundodeportiva čiji izvori kažu da su oba španska velikana zainteresovana za Pjanića.
Jedina novost u njihovoj objavi je ta da Barca želi Pjanića zato što bi joj bio puno jeftiniji od veziste Tottenhama Christiana Eriksena. Navodno se procjenjuje kako bi Pjanić Barcu trebao koštati oko 80 miliona eura, a Danac čak 190.

Osim toga, Tuttosport prenosi kako Juventus ne bi imao ništa protiv da pusti Pjanića za 80 miliona eura jer bi mu to moglo pomoći da kupi Sergej Milinkoviž-Savića uz još neki novac kojeg bi dodao.

Podsjetimo, Mali princ se najviše dovodio u vezu sa Barcelonom na ljeto 2015. godine kada je Katalonce napustio Xavi, ali do transfera nije došlo, dok ga sada mnogi vide kao zamjenu u Real Madridu za Luku Modrića koji je već u poznim igračkim godinama.

Šta će od svega biti, ostaje nam da vidimo, ali jedno je sigurno - Pjanić ovog ljeta neće imti mira, a ni mi s njim.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti