"Zidane nam je preko WhatsAppa javio da odlazi, niko mu nije odgovorio"

Lucas Vazquez otkrio

"Zidane nam je preko WhatsAppa javio da odlazi, niko mu nije odgovorio"

Desni krilni fudbaler Real Madrida Lucas Vazquez otkrio je kako su on i saigrač saznali za otkaz koji je dao Zinedine Zidane na poziciju trenera Reala. 

Real Madrid je prije nekoliko sedmica osvojio treću uzastopnu titulu prvaka Evrope, a nakon iste trener Zinedine Zidane šokirao je sve jer je ponudio ostavku na svoju poziciju.

Vazquez poručuje da niko od igrača to nije očekivao i da im je Francuz svoju odluku saopštio preko WhatsAppa.

"Zidane nam je preko WhatsApp grupe rekao da odlazi samo nekoliko sati prije nego što je to i zvanično objavio. Bio sam u bolnici u tom trenutku jer mi se žena trebala poroditi, a Zidaneova odluka me je zatekla", rekao je Vazquez i nastavio:

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Svi smo vidjeli poruku i niko nije mogao ništa napisati. Svima će nedostajati. Proveo je ovdje dvije i pol godine i bio je u sjajnim odnosima sa svima".

Podsjetimo, Vazquez je u proteklom periodu nerijetko bio Zidaneov džoker, a dugo će ostati upamćena situacija kada je upravo ovog fudbalera u svom šesnaestercu oborio Medhi Benatija nakon čega je Real Madrid izbacio Juventus u četvrtfinalu Lige prvaka.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Keno
Vasquez: "Svi smo vidjeli poruku i niko nije mogao ništa napisati. Svima će nedostajati. Proveo je ovdje dvije i pol godine i bio je u sjajnim odnosima sa svima". Sportsport: Zidane nam je preko WhatsAppa javio da odlazi, niko mu nije odgovorio" Bravo supici
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi