Kako je Messi izgledao kada se posljednji put pojavio na pressici?

Ni on više nije mlad kao nekada

Kako je Messi izgledao kada se posljednji put pojavio na pressici?

Kapiten Barcelone Leo Messi pojavit će se danas po prvi put nakon četiri godine na press konferenciji svog tima. 

Prva zvijezda katalonske ekipe će skupa sa trenerom Ernestom Valverdeom i defanzivcem Gerardom Piqueom najaviti finale Kupa Kralja koje Barca igra sutra navečer protiv Valencije.

To ne bi bilo ništa čudno da ovo neće biti prvo pojavljivanje Messija na pressicama još od 2015. godine, tačnije 5. maja.

Tada je Messi na press konferenciji najavio prvi susret polufinala Lige šampona protiv Bayern Minhena kojeg je Barca kasnije dobila sa 3:0.

Od tada se Messi nije pojavljivao pred medijima sve do danas. Španci prenose kako Barca na ovaj način želi poslati jasnu poruku svima da je ujedinjena u teškim trenucima jer klubu svakako nije lako nakon ispadanja iz Lige prvaka od Liverpoola.

Barca je inače pravi vladar u Kupu Kralja obzirom da je u dosadašnjoj historiji ovo takmičenje osvajala čak 30 puta, a očekuje se da taj broj za nešto više od 24 sata bude i veći.

U nastavku možete pogledati kako je Messi izgledao kada se posljednji put pojavio na pressici. Fizički se, priznat ćete, dosta promijenio. Vidi se da više nije mlad kao nekada...

Bartomeu otkrio šta je klub odlučio o sudbini Ernesta Valverdea

Predsjednik Barcelone, Josep Maria Bartomeu, govorio je jučer ponovo o sudbini trenera ovog kluba Ernesta Valverdea.

Nakon što je Barcelona drugo godinu zaredom ispala iz Lige prvaka pojavile su se priče da će Valverde na kraju sezone sigurno dobiti otkaz na klupi katalonskog kluba.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Međutim, na iznenađenje javnosti čelnici kluba odlučili su pružiti podršku Valverdeu i otkriti da on neće dobiti otkaz. Predsjednik ovog tima Bartomeu danas je to ponovo potvrdio i završio sve špekulacije.

"Valverde zaista daje sve od sebe i izuzetno radi dobar posao. Osvojio je La Ligu i ove sezone što je za nas najvažnije takmičenje. Glavni cilj nam je bila titula u prvenstvu, a tek onda Liga prvaka i Kup Kralja. Dobio je podršku od kluba i tako će ostati", rekao je Bartomeu.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi