Bartomeu otkrio šta je klub odlučio o sudbini Ernesta Valverdea

Odluka koja je iznenadila javnost

Bartomeu otkrio šta je klub odlučio o sudbini Ernesta Valverdea

E. Čaušević

Predsjednik Barcelone, Josep Maria Bartomeu, govorio je danas ponovo o sudbini trenera ovog kluba Ernesta Valverdea.

Nakon što je Barcelona drugo godinu zaredom ispala iz Lige prvaka pojavile su se priče da će Valverde na kraju sezone sigurno dobiti otkaz na klupi katalonskog kluba.

Međutim, na iznenađenje javnosti čelnici kluba odlučili su pružiti podršku Valverdeu i otkriti da on neće dobiti otkaz. Predsjednik ovog tima Bartomeu danas je to ponovo potvrdio i završio sve špekulacije.

"Valverde zaista daje sve od sebe i izuzetno radi dobar posao. Osvojio je La Ligu i ove sezone što je za nas najvažnije takmičenje. Glavni cilj nam je bila titula u prvenstvu, a tek onda Liga prvaka i Kup Kralja. Dobio je podršku od kluba i tako će ostati", rekao je Bartomeu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Valverde će imati šansu da i ove sezone osvoji duplu krunu s Barcelonom jer će njegov tim u subotu igrati finale Kupa Kralja protiv Valencije.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mase007
Najvaznije takmicenje La Liga cim vas isprase u Ligi prvaka hahaha puste priceee
1 0
e_jbga
To Baja nek si im sprašio...serem im se u sutliju
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi