38

Komentari (38)

user1595066044
Niko drugi nije kriv osim Osima...Ne znaju kako če skupit pare za "izlet" u Izrael pa kao počeli prodavat virtualne karte za utakmicu...Jel imao 100milja za Lendrića pa se šprdao tražio 150 pa sad ima nezadovoljnog igrača u ekipi...A da ne govorim o tome kako drži "ubicu 16erca" na klupi evo 5utakmica...Svi sretni sa Juričićom a tip ima zadje 4utakmice 0 golova, ma kako god da igrao u polju napadaču golovi broje..."Amave" pamet u glavu....
MLADOST
MLADOST U VENAMA
MSOZ101
Sprdnjom strumpfova prodje nam bitna cinjenica, a to je da su igraci Mladosti odigrali veoma dobru utakmicu i da su zasluzili tri boda u svojih 16m su svim dozvoljenim dijelovima tijela branili gol.
fare234
Karma je kučka..još kod kuće izgubiti..
pjanke.sa
A puna im usta kako smo mi nerijeseno mogli igrat rugali se rugali i dobili po guzici
fare234
Karma je kučka...Još kod kiće izgubiti?‍♂️?‍♂️
AmerACM
Naguz**o Olimpic sljedece kolo i eto nas u gornjem dijelu tabele, hahaha,, Moramo li samo mi biti glavni kandidati za nizi rang!? MLADOST DK
www1
Mozda i ostavke da pojedini daju
Ters
Ako je kvota bila 18 onda je sve jasno. Ne bi ovo Brki bilo prvi put da proda utakmicu
pjanke.sa
Hm...nije ni ova daleko od pameti
vuckobih
Samo još jedan dokaz da je liga dosta izjednačena i da nema izrazitih favorita. Konama želim brz oporavak valja igrati u Izraelu...sretno.
miki23
pa nije Mladost pobjedila Real pa da bude senzacija,nego Selju(Amaw psihicki spremo ekipu za ispadanje iz Europe )
BlueBoys
Sminko starogradska nismo te odmah prepoznali? :D Moze autogram sviju ti, znaci takav carsijaner i jos miki23 nema dalje. Sta i da ispadnu iz Evrope nije prvi put kao mi razvaljujemo Evropu nasi klubovi jel to?
Armin29
RamboIzzMostara
E nek ih je Mladost dobila, baš mi je drago. Nema odvratnijih navijača od Manijaka...nekulturni, ufurani 'ko oni nešto fina gradska raja, a svi prišljegli i došljegli iz Podrinja. Svaka čast!!! Poz iz Mostara
BlueBoys
Rambo ponovo nisi popio terapiju...:D
Ters
Ono kad se neko iz Mostara ruga ljudima iz Podrinja ....
RamboIzzMostara
@Ters bujrum, dodji u Mostar, da vidiš šta je ljepota. Čist zrak, pitka voda, 5 grad po veličini u BiH, bolji život nego u onoj kasabetini nekoliko puta. U gradu ima više Turaka, Arapa i Šiptara, nego Bošnjaka.
RamboIzzMostara
U Saraylabadu ima više Turaka, Arapa i Šiptara, nego Bošnjaka* Udješ u Sarajevo kad ono na tabli stoji prvo arapski napis, pa tek onda bosanski. Toliko o patriotizmu :)
Ters
Mostarci su čudna sorta. Svi do jednog misle da su najpametniji na svijetu, a u stvarnosti ****a idu direktno u Neretvu. Eto koliko su pametni. A godina je 93-ća
VelikiMislilac
@RamboIzzMostara Ti lafo za Velež navijas? Ako stvarno navijas, zbog takvih ko ti i jest stanje na tribini seljacko i krkansko bilo, popravilo se, a iskorijenit cemo vas. I to sto si napisao je cisti rasizam, a ja sam mislio da Rodjeni nisu rasisti. Spamas bezveze glupostima stalno i rusis uglad Veleza i Velezovih navijaca svakom svojom porukom. Ako zelis dobro Velezu prestani pisati jer ti stvarno ne ide, a ako ne volis Veleza sto mislim da je slucaj onda nastavi, a Velez ce i dalje biti simbol Mostara i Hercegovine.
RamboIzzMostara
@VelikiMislilac izvini, pravi Mostarac. Nisam te prepoznao. Valjda mi signal ne lovi do Podveležja...
VelikiMislilac
@RamboIzzMostara Izvinjenje uvazeno, oprostit cu ti samo nemoj vise. Izda te ovo Podveležje. Kao sto rekoh Velež je uvijek bio simbol Mostara i Hercegovine, a Podveležje je u Hercegovini. Selo nije problem, problem je seljacki mentalni sklop da si rodjen u sred Londona.
VelikiMislilac
@Ters druze lozis se na pogresnog lika nema ovaj veze s pameti, a ne da on bude neki reprezent Mostara i Mostaraca. Ulazis u teske teme zbog debila pa ces da se nasuces.
RamboIzzMostara
@VelikiMislilac Po čemu si zaključio, da sam Škutor? And one more question: Gdje si ti vidio rasizam u komentaru? Zar je arapskom napisu mjesto u Evropi? Nije, prema tome nemoj da se ljutiš ovdje i da me nazivaš nekakvim seljakom. Moji su u Mostaru već od 1829. godine. Ostavili su bitan trag u mostarskoj historiji, počevši od narodnih heroja u drugom svjetskom ratu, koji imaju svoje ulice u Mostaru.
VelikiMislilac
@RamboIzzMostara Čak i kineskom natpisu je mjesto. Luksemburzani idu na kurs da nauce kinesku kulturu i obicaje zbog povecanja broja kineskih turista. Turizam je cudo, al vidim da ne znas puno o turizmu. Brukas Velez i Mostar druze heroju iz drugog svjetskog rata. Ako volis Veleza kao sto kazes, dokazi to tako sto ces prestati pisati, nije svak rodjen za pisanje. Oprostio sam ti jos jednom i nemoj vise.
RamboIzzMostara
@VelikiMislilac Sa tobom je besmisleno diskutovati, vjerovatno i LGBTQ podržavaš. Kupi prnje i pravac kod braće u Middle East.
Arnel925
Ovaj Rambo samo lupeta majke mi. Samo pravi lošu reklamu za prave navijače Veleža. Pravi navijači Veleža nikad nebi ovako vrijeđali Sarajevo kao ovaj momak. Znam ih dosta i imaju poštovanje prema Sarajevu i mi prema Mostaru. Samo ne treba padati na njegov nivo.
Arnel925
Evo vidiš ponašanja. Srećom ovo su samo pojedinci.
RamboIzzMostara
@Arnel925 Razumljivo je da navijači Veleža, čiji roditelji prije rata nisu živjeli u Mostaru proglašavaju klubove Sloboda, Sarajevo i Željezničar bratskim i prijateljskim klubovima. Ali navijači Veleža, koji su na utakmice išli prije rata, znaju da tadašnji FS BiH nikada nije dozvolio Veležu da postane državni prvak, iako je tu priliku imao u nekoliko navrata, ali uvijek bi se u tim ključnim trenutcima pojavili interesi Sarajeva, Željezničara ili Slobode, koji bi odigracali neke čudne rezultati koji bi po pravilu izbacivali mostarski klub iz utrke za titulu.
VelikiMislilac
@Arnel925 O tom ti pricam. Neki dusmanin se na portalu obukao u dres Veleza ili bas frajer nema veze s mozgom. Kaze jedna poslovica: bolji je pametan neprijatelj nego glup prijatelj.
VelikiMislilac
@RamboIzzMostara Ma jok go cu ja polahko. Pricas i ovaj neki engelski vidim jos da naucis arapski turski i siptarski i mozes u turizam. Evo tebe ne podrzavam, a sto rece sve podrzavam valjda ti i to govori nesto. Nego shvati ovo kao dobronamjeran savjet, mani se pisanja, a ja odo na taj east kako li to na engelskom se zove. Hajde vozdrica
Asam85
Marš u pizdu materinu.
rodjak
Rambo,care dobro ti je @Veliki Mislilac reko ohani malo bola koji ti je racqu vise ,svakoga zivo vrijedjas bezze,Ako si pravi mostarac i isao si ranije na utakmice Rodjenih pa ako je protivnik bolji i posteno dobije uvijek gostujuci tim dobije aplauz od objektivne mostarske publike. .Ne znam kako ti ne dosadi to zakuhavanje sa svima,veliku sumnju imam da si ti uopste Velezovac jer pod sakrivenim nikom moze se svak predstaviti da je Velezovac.Pravi navijaci Veleza su uvijek respektovali sve ekipe ali su ih u isto vrijeme i nakantali ako bi mogli.Ako ne uspiju i protivnik dobije aplauz za postenu igru i borbu.Mislim da bi se trebo prestati kriti iza navcijaca Veleza i vrijedjati svakoga,jer pravi navijaci Veleza ne dijele tvoje misljenje to je istina a ti mozes nastaviti do bezsvijesti se vrijedjati sa ostalim . MUSVDG
Zaccheroni
Rambo ne rise zdravlja ti. Ako ovako volis velez..prestani. Navlaci mrznju na nas svojim komentarima koji su u najmanju ruku levatski. Voli svoje,postuj tudje.
Rajvosa2019
Sad ce verglati 2 dana - Mladost ovo Mladost ono - igrali su hrabro + relativno dobro , a Zeljo nije imao srece i to je to
fantasma
Nele.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti