"Kako je on još uvijek u klubu?"

Phil Jones vjeran Manchesteru

"Kako je on još uvijek u klubu?"

Edmir Škorić

Phil Jones nedavno je zaigrao za Manchester United nakon više od dvije godine pauze.

Jones je bio starter u 1:0 porazu od Wolverhamptona u ponedjeljak, no unatoč tome što preko dvije godine nije nastupao za prvi tim Crvenih đavola, mnogi su njegov nastup okarakterisali pozitivnim te večeri.

Dobio je pohvale čak i od legendarnog Rija Ferdinanda, no bivši desni bek Manchester Cityja i Leedsa Danny Mills pita se kako je moguće da je neko poput Jonesa i dalje član Manchester Uniteda.

"Da budem iskren, nemam pojma kako je još uvijek u nogometnom klubu Manchester United", rekao je Mills za Football Insider, pa je dodao:

"Znam da je iamo problema s povredama, ali sigurno bi želio da ode i da igra. Smatram da je bizarno i nevjerovatno da je još uvijek tu i da nije želio da ode, čak bar na posudbu. Očigledno je da je nekoć bio fantastičan igrač, ali ne znamo da li je to još uvijek jer nije dugo igrati. Nije star, no mora da igra nogomet, možda bi bilo bolje da je otišao u neki drugi klub koji će mu dati više prostora".

Potražite više informacija na temu Premier league:

Jonesa je svojevremeno legendarni menadžer Sir Alex Ferguson hvalio i govorio da će postati jedan od najboljih Unitedovih igrača ikada, no defanzivca su silni problemi s povredama na kraju spriječili da to i postane.

Engleski defanzivac je skoro zaplakao od emocija kada su navijači skandirali njegovo ime. 

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

irnes4
S****le ga povrede ,inace ga ferguson doveo iz blekburna
4 1
Sars33
Ma sta je fudbaleru da ne igra dugo, to ti je isto kao kad si pod roditeljivim krovom... sjedis, odmaras i opet dobijas pare
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi