16

Komentari (16)

Hugo
JA SAM NAVIJAC JEDINSTVA BIHACKOG...OVIM PUTEM ZELIM DA JE*EM SVE MRTVE I ZIVE ONOM K'O JE SUDIO OVU UTAKMICU ! SUDIJA JAVI SE DA TE SKRSIMO OLE OLE OLE
Plavi orkestar
I ovo covjek da vidi.A sudije su posebna prica.Koliko god volio fudbal i ovu našu bjednu ligu nekad pomislim da bi najbolje bilo ovo skroz rasformirati.
Benjamingst
Prvo treba uvesti zakom u FUDBALU. 1. Tereni moraju biti po europskim stanartima 2. Stadion od 5000 sjedeci plus mjesta, natkriven 3. Video nazorne kamere, kad neko pocne da psuje, vredja, prijeti... lupiti tom kretenu kaznu da plati I zabrana na godinu dana... 4. Sudije treba kaznjavati za svaku gresku... Itd... Ovo izgleda kao da se igra seoska liga a ne Premijer Lige BiH.
Dama15
Apsolutno tako al kad niko neće da investira ne mogu Gošk ili Tuzla City manji klubovi koji su dosta krace u ligi za razliku od Želje,Sarajeva,Zrinjskog,Širokog...da sebi priušte takve uvjete.
Mirko
Ajmo sad snimak sa Tusnja.Pa bola vi ste prošle sezone gore psovali svom treneru nego ovi vama.”dino2000” jel tako kulturno navijaš i na tusnju.
sloboda72
VIDJET ĆETE VI SVOJE U DOBOJU OD KAKNJA.ONI SU VAMA MJERA.
Nikoizniceg
Koga boli briga za Slobodom i GOŠK-om..
AmaRam4
haha ja ultras gošk pravi šošk, vise moja nana ima gostovanja nego ovi domaćih utakmica
starmac
Nemate vi pojma sta je sve dole moguce.Jos ce te vi vidit belaja u Gabeli.Velezu niko nije vjerovao.Nepredajite se,Mostar u srcu Velez do groba.
Zmajbosnjacki9295
Jebo majku odes u neku vukojebinu i neki ti selober psuje majku
Aduka
Dokazat cete vi da ste pokradeni al sta dalje savez ce ih kaznit 3000km i to je to a vi ostadoste bez bodova
Dino_2000
Jebem li ti tuzlo majku ako im ovo zaboravimo.
zvjezdan10
više podsjeća na scenu s koride nego na fudbalsku utakmicu
Bosonog bog
Svaka cast na komentaru.Slazem se
Benjamingst
Uzasno ruzno slusati.... I pitamo se sto nam klubovi propdaju... eto zasto ?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti