Kako je publika u Gabeli dočekala kraj prvog poluvremena?

Najmanje sportskog duha

Kako je publika u Gabeli dočekala kraj prvog poluvremena?

E. Škorić

Dosta prašine podiglo se zbog nedjeljne utakmice u Gabeli između GOŠK-a i Slobode.

Susret je završen 3:2 pobjedom domaćina, no rezultat je brzo pao u drugi plan. Raznorazne optužbe nakon utakmice, pošto je navodno bilo nemilih scena, a u centru pažnje bio je igrač Slobode Said Husejinović.

"Nisam samo ja igrao, bili su ljudi i vidjeli sve. Čovjek je potezao pištolj na nas, rekao je da će nam je*at mater. I zamislite, to radi predsjednik kluba. Kaže 'je*at ću vam majku i nećete izaći odavde, a ja sam rekao 'kome bolan je*eš majku'?". Tada je nastao haos", priča Husejinović između ostalog za SportSport.ba. Kompletnu ispovijest pročitajte OVDJE.

Iz GOŠK-a su se brzo oglasili, pa je predsjednik Lujo Ilić za SportSport.ba kazao:

"To su laži. Zadnju utakmicu u Gabeli Husejinović je imao incident sa našim šefom bezbjednosti. Svi su vidjeli gdje sam ja bio na utakmici, smirivao sam nogometaše kada je nastao incident. On sada priča laži i zbog toga ću podnijeti privatnu tužbu protiv njega. Tu je bila policija, redari i svi su vidjeli da nisam imao nikakvo oružje, nit to nosim nit mi treba. Oni su vršili pritisak na sudije i sve zakuhali", priča Ilić, a ostatak pročitajte OVDJE.

Sada se na društvenim mrežama pojavio video situacije s kraja prvog dijela, kada su gosti tražili penal zbog igranja rukom, ali je sudija odsvirao kraj prvog poluvremena. Reakcije s tribina pogledajte u video prilogu koji kruži internetom.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

zvjezdan10
više podsjeća na scenu s koride nego na fudbalsku utakmicu
8 0
Mirko
Ajmo sad snimak sa Tusnja.Pa bola vi ste prošle sezone gore psovali svom treneru nego ovi vama.”dino2000” jel tako kulturno navijaš i na tusnju.
1 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi