30

Komentari (30)

vuckobih
Neka nama Adukora lijepo ga je vidjeti u rosteru.
Elmo123
U sarajevu ga poslali na tribine jer nije htio ugovor produziti. Sad odbio standard radi sarajeva...hahaha
bazaorao
Beskućnici su prva opcija svim igracima svijeta tek kad ih beskucnici odbiju onda traze druge destinacije. Adukor super izbor svaka cast. Sretno.
enko
PRKA,sine jesi se dobro naspavao,jesi nesto sanjao.
pjanke.sa
A vidi zeljovkica sto su se upalile hahahahahaha
pjanke.sa
Causevic je prekucao ovu igricu ljudi moji. Kralj.
zgembo.popuslic
Kazu da je reko "*ebo Bordeaux, u Sarajevu su bolji cevapi"
Edin
U Sarajevu cevapi svake godine sve manji I manji…..
Edin
Dodjem Iz Holandije, predjem 1687 km, sjednem narucim 10-tku...kad ono 2cm cevap. eb...o ma..ter svake godine sve manji i manji.
enko
Ko laze ,causevic ili adukor .
prka
Ima ima istine u ovome. Evo npr. ja sam nedavno u jednom stranom mediju, ne bih ime da pominjem procitao da je Man City ozbiljno bio zagrijan za Joachima, ali navodno Joachim je dao doznanja celnim ljudima City-a da nije zainteresiran trenutno, upravo radi ponude Sarajeva koja je trebala da stigne. A kao glavne razloge je naveo to da u Sarajevu ima sve sto mu je potrebno, igru u europi, borbu za titulu, prostor za napredak itd. Takodjer je spomenuo klimu koja je neuporedivo bolja na Balkanu nego na otoku.
zgembo.popuslic
Htio ga Pep ko zamjena za Yayu Tourea, kaze likom ga podsjeca ga na njega, igrom manje vise al et nije se dalo da ga dovede :)
VenamaHrabrih
Još da ste pročitali dalje od naslova, gdje bi vam kraj bio. Fino čovjek kaže da je iz medija saznao da ga prati Bordo i da mu je drago ako je tako, te da se nada da će jednog dana postati takav igrač da može zaigrati u takvom klubu. Jbg. vama je najveći domet ako se gazda nargilhane zapita; što to zgembe (prke), bogati, nema već dva dana?!
prka
VenamaHrabrih sve si upravu. Bas sad ovdje u ovom nargila baru sto sjedim razmisljam o tome sto si ti napisao... Nego sta velis na ovaj strani clanak sto sam naveo gore Joachim je fakat dobar covjek a ?
VenamaHrabrih
Nisi ništa naveo, tako da ti ne mogu odgovoriti. Jedan, znaš, strani portal, ne bih o imenima.... To kad budeš đe na tehvid iš'o.
Pikachu11
Haj ne serite bgt nije u Mađarakoj igrao standardno kakav Bordo da su ga trazili pjeske bi otisao do Francuske.
ludilobrale
Nije igrao zato sto su isti ttenera promjenili a medjuvremu se i povrijedio. Adukor je odlican igrac pogotovo za nase prilike i nevidim cemu tako te debilne izjave.
milivoje
Nije sporan njegov kvalitet za ovu ligu,nego ovakvi i slični tekstovi kvazi novinara,isto žuta štampa,izmišljaju tekstove,ponižavaju profesiju sportskih novinara
zvjezdan10
Pa i nisu ga tražili. Lijepo je priznao čovjek da je u medijima čitao o interesu Bordoa. Da su ga trazili valjda bi imao neki kontakt s njima.
Adi2019
Pa nije ni Džeko za želju a jedan od najboljih napadača svijeta
KB9
I dedo mu je sanjao dres Sarajeva...pa se on po uzoru na dedu odlucio vratiti :D
milivoje
Čauševiću hahahahahahahaha,pošto članak hahahahahahaha,eto vas ko u eri Ibrakovića,prodajete se za 50 km,fuj,nije u yebenoj Mađarskoj igrao a pratili ga šatro velikani.
GiS
Jest eto placali smo novinare iz Afrike gahahahaha...pokrij se bolan, zamisli 7 sezona ne budes prvi na tabeli hahahahahahhahahahahahaha
ludilobrale
Oooo Miki po ocima i karakter obavezno.
Zaštita Identiteta
Majke ti šta ste vi radili od 2007. do 2015. ajd idi sad fino ti se pokrij seljačiću mali nepismeni
RollingBlunt
A daj ne rise bgt, mi ovdje u ovoj drzavi prozivjeli sve i svasta i docekam da si se ti odlucio za Sarajevo prije Bordoa i Standarda.. ne rise Adukor bgt
GiS
A gdje je momak rekao da je imao ponude od njih? Rekao je da bi volio da dodje na taj nivo da dobija ponude od njih, a da je za Standard i Bordeaux cuo preko medija...
Juve88
A rekao je glupi novinar, vidi mu samo naslova glupa majko draga, naslovi su kao iz žute štampe i oni seljaci a tipa ovako "ZBOG OVOGA SE TRESE CIJELI BALKAN" Ti otvoriš kad ono jelena karleusa prdnula hahaahah eto tako
DelPiero
Frajer je imao 7 nastupa prosle godine u madjarskoj (bez asistencije ili gola), i kao htjeli ga Bordeaux i Standard ali se on ipak odlucio za Sarajevo? Ko je ovdje lud?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.