15

Komentari (15)

Hamid
Benjamine, zar je problem reci da te brat Kerim preporucio. Oni koji prate desavanja u fudbalu nece se sloziti sa navodom novinara da je Tatar bio anonimuus jer je u Hrvatskim klubovima bio najbolji strijelac . Za njegov neuspjeh u Belupu krivac je tadasnji trener Avramovic koji mu nije davao priliku da pokaze svoje znanje. I u Sarajevu je poceo igrati kad je neko bio povrijedjen
Hamid
Benjamine, zar je problem reci da te brat Kerim preporucio. Oni koji prate desavanja u fudbalu nece se sloziti sa navodom novi naravno da je Tatar bio anonimuus jer je u Hrvatskim klubovima bio najbolji strijelac. To sto nije uspio u Bulupu je neznanje i krivica tadaanjeg trenera Avramovica .
Fcs
Prvo, Benjo nije centarfor, a dao je tolike golove. Drugo, nijedan gol mu nisu namjestili, svaki je njegovo djelo. I treće, on je igrač koji na svakoj utakmici najviše pretrči. To troje garantuje epitet najkorisnijeg, znači najboljeg igrača lige. To su argumenti, a ko god je glup kao ovaj @almKa, taj će tvrditi da je kloc. Hajmo Benjo majstore, horde su uz tebe !!!
Brazuka
to se zove pravi posao
Adohordas
Dobar igrac,ako ga Sarajevo misli prodavati u buducnosti ne treba ga davati nikako ispod 2 miliona€,jer i ova liga se dosta popravila nije kao prije dokaz je kako nasi klubovi igraju u evropi,cestitke za Sarajevo i Zrinjski
kenan225
Ne moze se igrac od 27 28 godiina prodati za 2 miliona
fatkicaris16
Lik ima 26 god 1994 Amer Gojak ima 25 pa mu je vrijdnost 5 mil eura
gallardo.la
Gojak ima 23 godine, zar je toliko tesko ukucati na google
rocccavela
Kakav tekst Mlaco, svaka ti cast! Al' u kurcu...
GiS
Kod nas prije eksplodiraju anonimusi, nego neki "kapitalci"...cast izuzetcima kao Benko i sl igraci
Probisvjet
Trenutno najjaci igrac Sarajeva. Masina za PL uslove.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.