Kako je zaboravio na Pjanića? Stoichkov zna ko treba dobiti broj osam u Barceloni

Oglasio se na Instagramu

Kako je zaboravio na Pjanića? Stoichkov zna ko treba dobiti broj osam u Barceloni

Endin Čaušević

Španski mediji objavili su danas da bi se bh. reprezentativac Miralem Pjanić sutra trebao pojaviti na treningu Barcelone.

Pjanić je propustio početak priprema novog kluba zbog toga što je bio pozitivan na koronavirus, te je morao u izolaciju. No, kako pišu mediji u Španiji bh. fudbaler bi se sutra trebao pojaviti u klupskim prostorijama kluba.

Nakon što je potpisao za Barcelonu mnogi su objavili da će Pjanić u katalonskom klubu nositi dres s brojem osam kojeg je nosio Arthur. No, legendarni igrač Barce, Hristo Stoichkov, ima neke druge želje što se tiče broja kojeg je on nekada nosio dok je igrao na Camp Nou.

Naime, prethodnih dana se uveliko špekuliše da će Barcelona dovesti još jednog veznjaka, a riječ je o Wijnaldumu iz Liverpoola. Koeman želi dovesti ovog veznjaka i čini se da to nije nemoguće.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Nakon svega oglasio se i Stoichkov koji je putem Instagrama poručio "Idući broj 8 moje drage Barce". Čini se da je legendarni Bugarin zaboravio na Pjanića koji će prema svemu sudeći uzeti ovaj broj.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CEw3p2RlZ5U/[/instagram]

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi