Kako pokloniti protivniku gol? Nevjerovatan kiks golmana Regensburga
(Foto: Screenshot) Brzopleti Pantke je uspio napraviti glupost i namjestiti gol fudbaleru Bochuma.

Pentke će dugo pamtiti utakmicu protiv Bochuma

Kako pokloniti protivniku gol? Nevjerovatan kiks golmana Regensburga

Teme:

Večeras su Bochum i Regensburg međusobnim duelom zatvorili 11. kolo 2. Bundeslige. Viđen je odličan meč, a krajnji rezultat je bio 3:3.

Poveli su gosti, preko Adamyana u 11. minuti, da bi Tesche u zadnjim trenucima prvog dijela poravnao na 1:1.

Bio je to rezultat prvog poluvremena, a onda je u 54. minuti golman gostiju stupio na scenu.

Želio je brzo golman Regensburga Pentke izvesti jedan slobodan udarac na svojoj polovini, ali je napravio glupost i napucao Leeja od kojeg se lopta odbila do Hinterseera, a njemu nije bilo teško pogoditi za vodstvo Bochuma od 2:1.

Potražite više informacija na temu 2. Bundesliga:

Isti igrač je nešto kasnije pogodio i za 3:1, da bi gosti preko Laisa i Ghaddiouija nekako ipak stigli barem do jednog boda. Ipak, utakmicu je svakako obilježio nespretan potez Pentkea.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi