Kako se Kovačević i Dizdarević spremaju za "akciju"?

Uz pomoć Adija Adilovića

Kako se Kovačević i Dizdarević spremaju za "akciju"?

Fudbaleri FK Sarajevo se vrijedno spremaju za novu sezonu i izazove u Evropi.

Bordo ekspedicija već nekoliko dana boravi u Sloveniji, gdje su fudbalerima omogućeni optimalni uslovi za pripreme.

Ekipa SportSport.ba je danas bila na treningu FK Sarajevo u Rogatecu. Iz prve ruke smo se mogli uvjeriti koliko naporno šampioni BiH rade, a zapao nam je za oko i golmanski trening.

Mladi čuvari mreže Sarajeva, Vladan Kovačević i Belmin Dizdarević, "uhvaćeni" su tokom zagrijavanja za glavni dio treninga.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Naravno u svemu im je pomagao Adi Adilović, a kako izgleda jedan dio treninga golmana FK Sarajevo možete pogledati u video prilogu:

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

mirza24
Ovaj Dizdarevic bolji golman od kovacevica
1 7
Reprezentativac
Super za Sarajevo, ako je Vladan A reprezentativac i vrijedi 1.0 mil eur, to znaci da i Dizdarevica treba u A repku i da vrijedi 2.0 mil eur ...
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi