Kako su se njega sjetili? Lazijevu zamjenu za De Vrija su mnogi zaboravili

Došao bi kao slobodan igrač, a da li može pomoći?

Kako su se njega sjetili? Lazijevu zamjenu za De Vrija su mnogi zaboravili

Čelnici Lazija ništa ne prepuštaju slučaju i već su ovih dana krenuli da traže zamjenu za Holanđanina Stefana De Vrija koji je otišao u Inter.

De Vrij je bio jedan od najvažnijih fudbalera u odbrani rimskog kluba i sada je problem naći adekvatnu zamjenu, a čini se kako će je Nebesko plavi tražiti u Njemačkoj.

Naime, kako prenosi Gazzetta dello Sport, Lazio ima namjeru da dovede nekadašnjeg defanzivca Bayerna, pomalo zaboravljenog Holgera Badstubera. Ovom fudbaleru ističe ugovor sa trenutnim klubom Stuttgartom na ljeto i Lazio je prvi u redu da ga dovede.

Osim Rimljana, Badstuber se povezuje i sa turskim velikanima Bešiktašom i Fenerbahčeom, ali kako prenosi isti izvor, Nijemac je već postigao dogovor sa sportskim direktorom Lazija Iglijom Tareom.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Podsjetimo da je Badstuber karijeru počeo u omladinskim pogonima Stuttgarta, da bi sa samo 13 godina prešao u Bayern gdje je proveo čitavih 15 godina prije nego što je prošlog ljeta zvanično prešao u Stuttgart. Prije toga je bio na posudbi u Schalkeu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi