Prekid meč će sigurno koštati bh. predstavnika

Kakva kazna očekuje FK Sarajevo?

13

Komentari (13)

Gradjanin
Divljaci... Ne zna se ko je gori klub koji ukrade ime gradu, pa iz FK Torpedo postane FK Sarajevo ili jadnici koji navijaju za takav klub zbog tog gesta.
Rus
Suspendovat ce Vam bilino pa ce te na pecari igrati za par godina
AnijakManjo
Ljudi vam dali stadion, vi u teren ubacujete baklju. Fala Bogu, pa vam nismo dali Grbavicu. Kako ce neko to cijenit kad nema svoje.
M_Husanovic94
Na zapadnoj tribini je takva kontrola bila da se mogla granata unijeti, apsolutno nisu nikog pretresali, a u prvenstvene utakmice kad se igraju haman golog te skinu pretresajuc
dragonBH
bistrik87
Volim i ja baklje, bakljadu sve to, ma nek se pali i kad je Europa, al gdje u teren, znas kakva je UEFA, Delije, Grobari, BBB niko ne pali, jedino se mi nasli
nickizedostizeko
Hajd razumijem našu ligu i naš savez da su nakaradni i da možeš ubacivati baklje na teren pa dobiješ nešto simbolično za kaznu platit, ali ne razumijem kada igraš Europu i znaš da je Uefa rigorozna po tom pitanju i ti je zapališ i baciš u teren ko zadnji seljak. Nisi ispao mangup, samo si naštetio svome klubu. 1988!
konjnakvadrat
Uzmite za primjer FK Slobodu i njene navijace koji zrace pozitivnom energijom, u zadnjih 5 god nisu napravili ni jedan ruzan gest, osim mozda one poruke koja je bila upucena za Osima, to su pravi navijaci koji vole i postuju svoj klub.
Dzebra2019
Kakve fukare, oni nigdje i ne idu!!
Mungos
Kurde zla=stoka najgore vrste!
rimke
dajte glupanu bananu kudram mu mamu glupu
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.