Kakve scene: Igrač izašao iz automobila da se obračuna s navijačima

Navijači nezadovoljni

Kakve scene: Igrač izašao iz automobila da se obračuna s navijačima

Edmir Škorić

Porto je poražen u velikom portugalskom derbiju s 2:1 od ljutog rivala Benfice.

Porto i Benfica odmjerili su snage u 24. kolu Primeire, a dokmaćin je i pored vodstva (gol Adriana u 18. minuti, op. a) na kraju poražen.

Tako je Porto prvo mjesto prepustio timu iz Lisabona koji ima 59 bodova, dva više od Porta, kojem sada predstoji teška utakmica s Romom u revanšu osmine finala Lige prvaka.

U blizini stadiona Dragao bilo je i nemilih scena. Prvo su navijači Porta gađali autobus gostiju, a kasnije je napadnut napadač Porta Moussa Marega.

Ipak, Marega je u jednom trenutku zaustavio automobil, izašao i krenuo u obračun s grupom ljudi. Bilo je verbalnih prepiski, na kraju se vratio u automobil i otišao kući.

Potražite više informacija na temu Primeira liga:

Zanimljivo, kasnije je dobio i podršku jednog dijela navijača, koji su mu aplaudirali.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi