Kalesija obavijena tugom: Nakon saobraćajne nesreće preminuo bivši golman Bosne

Nije se uspio izvući

Kalesija obavijena tugom: Nakon saobraćajne nesreće preminuo bivši golman Bosne

E. Čaušević

FK Bosna iz Kalesije sinoć je objavila tužnu vijest da je bivši golman ovog tima Ermin Baručić izgubio život u saobraćajnoj nesreći.

Bh. niželigaš je na svojoj zvaničnoj Facebook stranici objavio da je bivši golman ovog kluba Ermin Baručić preminuo u bolnici nakon povreda koje je zadobio u teškoj saobraćajnoj nesreći.

Saobraćajna nesreća se desila u četvrtak u Gornjoj Kalesiji kada je Baručić s motorom udario u kombi, a brzo je prebačen u bolnicu s teškim povredama. Ipak, nekoliko dana kasnije ljekari su potvrdili da bivši golman Kalesije nije izdržao, te da je preminuo.

"FK Bosna Kalesija izjavljuje iskreno saučešće porodici i prijateljima našeg Ermina. Pamtiti ćemo te po tvojoj nasmijanosti i ljubavi prema fudbalu", poručili su iz Bosne.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Sjever:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi