Kalezić: Nisam znao da je Velež tako sređen klub

Posljednje pojačanje Rođenih

Kalezić: Nisam znao da je Velež tako sređen klub

Posljednja ovoljetna akvizija Veleža iz Mostara je crnogorski fudbaler Vasko Kalezić.

Kako start sezone nije bio u skladu s očekivanjima u Veležu su odlučili dodatno pojačati svoje redove, a Ibro Rahimić na kraju se odlučio za 25-godišnjeg Kalezića koji u Vrapčiće dolazi iz Titograda.

Kalezić je inače po vokaciji krilni fudbaler, a prve impresije po dolasku u Velež su više nego pozitivne.

"Prvi utisci su više nego dobri. Nisam ni očekivao da je Velež ovako sređen klub. Dočekan sam kao da sam ovdje dugo, a ne tek nekoliko dana. Nadam se da će tako ostati i u narednom periodu", kazao je Kalezić, koji je svjestan kako se od njega u Mostaru očekuje mnogo.

"Dat ću sve od sebe kako bih se odužio na terenu i pomogao Veležu da ostvari zacrtane ciljeve", istakao je ovaj crnogorski internacionalac.

Za Kalezićeve usluge se ovog ljeta interesovala i Budućnost iz Podgorice, no u posljednji čas se odlučio za Velež i čini se napravio više nego dobar potez.

Ranije je Kalezić igrao još za Vojvodinu, Zetu, Daciju, Honeffos, Baerum, Anagennisi Derynias...

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

*p!p!t@*
Sretno Vasko!
9 1
Grohot
Ove norveske ekipe su dosta nizi rang!
0 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi