Kaleziću se nudi novi posao
Foto: Jack Kochanowski

Mostarac trenutno bez kluba

Kaleziću se nudi novi posao

Bosanskohercegovački fudbalski trener Darije Kalezić nalazi se pred novim angažmanom.

Mostarac koji je svojevremeno igrao za Velež posljednji angažman je imao u Indoneziji gdje je vodio PSM Makassar, no informacije koje dolaze iz Nizozemske govore kako neće još dugo biti slobodan.

Za Kalezićeve usluge se navodno interesuje drugoligaš MVV Maastricht, a tamošnji 'soccernews.nl' piše, između ostalog, kako se pregovori uveliko vode i da je za očekivati da uskoro doće i do potpisa.

Maastricht je prošlu sezonu okončao na 15. poziciji, a ukoliko dođe do dogovora, Kalezić će na klupi ovog kluba naslijediti Fuata Ustu.

Potražite više informacija na temu Eredivisie:

Kalezić je inače u Nizozemskoj ranije vodio Rodu, De Graafschap i drugi tim PSV-a.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi