Kalinić naljutio navijače Milana, Vieri mu odbrusio

Oglasio se legendarni Bobo

Kalinić naljutio navijače Milana, Vieri mu odbrusio

Hrvatski napadač Nikola Kalinić, koji je prije nekoliko dana potpisao za Atletico Madrid, našao se na udaru Christiana Vierija.

Kalinić je u Španiju otišao nakon neuspješne epizode u Milanu, a njegovi odnosi sa, sada već bivšim klubom, nisu ostali baš u najboljem stanju. Tako je Kalinić pri potpisivanju Bonuccija za Juventus u komentaru napisao "Veliki", a njegove riječi su među Rossonerima shvaćene kao provokacija.

Nije dugo trebalo čekati da se neko oglasi po tom pitanju, ali malo je ko očekivao da će to biti legendarni Christian Vieri.

“Govoriš ovako jer nikad i nisi bio vrijedan Milana. Forza Milan!", poručio je Bobo.

U raspravu Kalinić nije želio ulaziti, pa je poruku Vierija samo igorisao.

Potražite više informacija na temu Serie A:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi