Kalinić ostavio poruku na WhatsApp grupi, samo dvojica mu odgovorila

Napustio reprezentaciju

Kalinić ostavio poruku na WhatsApp grupi, samo dvojica mu odgovorila

Edmir Škorić

Nikola Kalinić danas se vratio u Hrvatsku, pošto ga je Zlatko Dalić otjerao iz Rusije, a razlog svemu je potez napadača Milana kada je u finišu utakmice protiv Nigerije odbio da posluša selektora i uđe u igru.

Sportske novosti objavile su i poruku koju je Kalinić poslao svim reprezentativcima u zajedničkoj WhatsApp grupi: "Želim vam sreću", napisao je Kalina po odlasku iz Rusije.

Na njegovu poruku odgovorili su Luka Modrić i Vedran Ćorluka, kojima je selektor Dalić prvima rekao da je odlučio Kalinića poslati kući.

Iako je Dalić čekao da mu Kalinić u nedjelju barem nešto saopšti, no napadač ga nije nit pogledao, javljaju Sportske novosti, pa je Dalić na kraju donio odluku da ga pošalje kući.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Ima navodno još nezadovoljnih, no ti će sada nakon slučaja Kalinić prešutjeti sve što im leži na duši.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi