Kalinić se vratio u Split i novinarima rekao samo dvije rečenice

Nakon što ga je Dalić izbacio iz reprezentacije

Kalinić se vratio u Split i novinarima rekao samo dvije rečenice

Napadač Milana Nikola Kalinić vraćen je kući sa Svjetskog prvenstva u Rusiji nakon što je odbio ući u igru na susretu protiv Nigerije.

Kalinić je selektou Zlatku Daliću rekao da je povrijeđen, odnosno da ga bole leđa, pa zbog toga ne može ući protiv Nigerije, a nešto kasnije ga je Dalić poslao kući uz obrazloženje da mu u Rusiji trebaju samo zdravi igrači.

Danas se Kalinić vratio u Split iz kojeg će pratiti nastavak Prvenstva, a prilikom dolaska dočekao ga je veliki broj novinara kojima je Kalinić rekao samo dvije rečenice koje im ne znače baš mnogo.

"A, šta da vam kažem kad znate da ne smijem ništa pričati. Javit ću se ako budem htio pričati o svemu", rekao je Kalinić mnogobrojnim novinarima koji su ipak željeli da čuju nešto sočniju priču ovog jutra.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Podsjetimo, Hrvatska će u četvrtak navečer igrati drugi susret na Mundijau i to protiv Argentine, a meč protiv Nigerije su riješili u svoju korist sa 2:0. 

Top Komentari

Red Bull
Jarane los si bio kroz sezonu..jos ti je ovo trebalo.
11 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi