Kalinić ponovo odbio bogatu ponudu iz Kine

Želi uspjeti u Milanu

Kalinić ponovo odbio bogatu ponudu iz Kine

Hrvatski napadač Nikola Kalinić čvrsto je odlučio da uspije u Milanu.

Kalinić je na San Siro stigao ljetos iz Fiorentine. U italijanskom velikanu za sada ne blista, u 20 nastupa je postigao svega četiri pogotka, međutim odlučan je da ostane i pokaže da je igrač za Milan.

To je Splićanin dokazao i odbijanjem ponude iz Kine koja je stigla na njegova vrata, a klub, čije se ime drži u tajnosti, je navodno bio toliko zagrizao da je bio spreman ponuditi koliku god sumu Milan želi.

Corriere della Sera piše da je Kalinić odlučio ostati u Milanu najmanje do ljeta, kako bi pokušao podići formu i što spremnije dočekao Mundijal u Rusiji, tako da očito ove zime novu kinesku sapunicu nećemo gledati.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Podsjećamo da je Kalinić i prošle godine imao na stolu bogatu ponudu iz Kine, nuđeno mu je 12 miliona eura po sezoni, ali hrvatski fudbaler se zahvalio na ponudi i ostao u Fiorentini iz koje je kasnije otišao u Milan.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti