Milan kupuje u Londonu?

Dembele želja Rossonera

Milan kupuje u Londonu?

E. Škorić

U Milanu žele da prekinu košmar, pa su se odlučili na nova pojačanja.

Veznjak Tottenhama Mousa Dembele na meti je AC Milana, navode mediji u Italiji. Uprkos tome što je bitan igrač za Spurse, Rossoneri su spremni da ga kupe i neće žaliti novac za Belgijanca.

Dembele je zbog problema sa zglobom odigrao tek 11 utakmica u Premier ligi ove sezone, ali i dalje ima veliko povjerenje trenera Mauricija Pochettina, a italijanski list Corriere dello SPort sugeriše da bi Tottenham mogao da prihvati ponudu Milana u januaru.

Franck Kessie je bio nosilac igre u veznom redu Milana, ali nedostaje mu malo odmora, mora ga se rasteretiti i na San Siru žele da dovedu Dembelea.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Milan ima još nekoliko želja, ali Dembele je prvi na listi, sada samo ostaje da vidimo mogu li Italijani da mu udovolje na zahtjeve oko mjesečnih primanja i mogu li dati adevaktan novac Tottenhamu.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi