Kalinić zamijenio Džeku u prvom sastavu, pa zabio dva gola za poluvrijeme

Odličan nastup hrvatskog napadača

Kalinić zamijenio Džeku u prvom sastavu, pa zabio dva gola za poluvrijeme

M. Šljivak

Nikola Kalinić dobio je šansu za igru umjesto Edina Džeke u utakmici Serije A protiv Cagliarija.

Hrvatski fudbaler potpuno je iskoristio ukazanu priliku i zabio je dva gola već u prvom poluvremenu meča nakon kojeg Roma vodi s 1:2.

Iako je Cagliari poveo u 28. minuti preko Joaa Pedra, Kalinić je potom stupio na scenu i s dva gola je preokrenuo rezultat.

On je u 29. minuti iskoristio lošu reakciju odbrane domaćeg tima i pogodio je za 1:1, da bi u 41. minuti zabio nakon odlične asistencje Mkhitaryana.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mele
Gdje ste kriticari, Kalinic je bolji, Dzeko ce na klupu, cudno da vas nema da ga kritikujete odmah..Covjek igra i povrijedjen, sa maskom, bez odmora, ali mislim da trebaju oba bar jedno poluvrijeme da igraju zajedno, da bi bilo vise golova..
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi