Kamera uhvatila sudiju kako slavi pobjednički gol Liverpoola!
Sudija je 'uhvaćen na djelu'

Zanimljiva situacija na Anfieldu

Kamera uhvatila sudiju kako slavi pobjednički gol Liverpoola!

S. Pašalić

Nogometaši Liverpoola su nakon prave drame stigli do pobjede protiv Tottenhama.

Autogol Alderweirelda u 90. minuti je donio timu sa Anfielda sva tri boda i ostavio ga u utrci za naslov prvaka.

Nakon ove utakmice se pojavila čudna snimka na kojoj se vidi kako četvrti sudija slavi gol koji je Liverpoolu donio pobjedu.

Ovo je druga utakmica između Liverpool i Tottenhama na Anfieldu koja je imala 'slavlje' pomoćnog sudije nakon što su prošle godine navijači Redsa bili uvjereni da je pomoćni sudija slavio nakon što je dosuđen penal za Tottenham.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ibro
Vijerovatno je navijac Liverpool-a ali sudije nisu bas nista pomogle Liverpool-u u pobijedi nad Tottenham. Mozda jednom samo greska linijskog sudije za mene je Salah bio u off side poziciji
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi