Kane: Iskreno, malo sam umoran...

Najbolji strijelac Svjetskog prvenstva

Kane: Iskreno, malo sam umoran...

Napadač Tottenhama Harry Kane ponio je titulu najboljeg strijelca Svjetskog prvenstva u Rusiji, koje je okončao sa šest postignutih golova.

Nakon 48 utakmica za Tottenham i šest za reprezentaciju, Harry Kane je priznao da mu je istinski potreban odmor.

"Želim igrati odmah na početku sezone, ali iskreno - malo sam umoran. Treba mi odmora. Razgovarat ću sa trenerom koji će odlučiti šta je najbolje. Pochettinova je zadnja", rekao je Kane.

Engleski napadač je istakao da je psihička priprema puno važnija od fizičke jer je, kako kaže, nastup na Svjetskom prvenstvu njemu i njegovim saigračima poslužio kao neka vrsta predsezone.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Inače, Tottenham je u polufinalu Svjetskog prvenstva imao čak devetoricu igrača, svi su umorni pa će Pochettino morati dobro da 'izvaga' šta mu je najpametnije u ovom trenutku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti