Kane o Ronaldu: Šta bih dao da mogu zaigrati s njim...

Ostat će mu neostvarena želja

Kane o Ronaldu: Šta bih dao da mogu zaigrati s njim...

Najbolji fudbaler Tottenhama Harry Kane odgovorio je na pitanje s kojim fudbalerom bi najviše volio igrati u tandemu, ali njegova želja je, nažalost, neostvariva.

U moru aktivnih fudbalera, Kane je odgovorio "Ronaldo", ali ne Cristiano već legendarni Brazilac koji je već dugo u fudbalskoj mirovini.

"Da mogu birati, to bi bio Ronaldo. On je imao sve, snagu, brzinu, tehniku, dribling, dobar šut i osjećaj za igru. Nisam baš imao priliku često da ga gledam na TV-u dok sam odrastao, ali na YouTubu sam vidio šta je sve radio taj čovjek. Šta bih dao da mogu zaigrati s njim", rekao je Kane.

Možda se Kaneu ipak ostvari želja da zaigra sa Ronaldom, ali Cristianom budući da Real Madrid za ljetni prelazni rok sprema rekordnu ponudu za njega.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ove sezone je u Premier ligi Kane postigao već 20 golova i na najboljem je putu da treći put uzastopno ponese titulu prvog strijelca Premier lige.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi