Kane: Ovo je sjajan rezultat

Napadač Tottenhama nakon meča

Kane: Ovo je sjajan rezultat

Napadač Tottenhama Harry Kane smatra da je sinoćnji rezultat u prvom meču osmine finala Lige prvaka u gostima protiv Juventusa (2:2) sjajan za njegovu ekipu.

Juve je poveo sa 2:0 nakon samo osam minuta igre golovima Gonzala Higuaina, ali Tottenham se nije predavao i na kraju je stigao do remija.

Kane je nakon meča bio veoma zadovoljan.

"Mogli smo se predati. Igrali smo u gostima u Ligi šampiona, ali smo pokazali karakter. Poslije dva primljena gola igrali smo odlično i sada idemo na Wembley sa dva gola u gostima. Ovo je sjajan rezultat. Trebalo je da dam gol kada sam šutirao glavom, ali na kraju sam ipak uspio da zatresem mrežu", rekao je Kane nakon meča.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Podsjetimo, revanš susret je na rasporedu 7. marta na Wembleyju.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi