Kane: Ponosan sam na sebe i cijeli tim

Briljirao protiv APOEL-a

Kane: Ponosan sam na sebe i cijeli tim

Engleski napadač Harry Kane briljirao je u pobjedi Tottenhema nad APOEL-om iz Nikozije (3:0). 

Kane je, naime, u utakmici drugog kola grupne faze Lige šampiona bio strijelac sva tri pogotka za Tottenham, a golove je postigao na različite načine - glavom, lijevom i desnom nogom. 

"Ponosan sam na sebe i cijeli tim. Trudim se da postignem gol na svakoj utakmici, a kada zabijem tri to je bonus", kazao je nakon sinoćnje utakmice sjajni Kane, te se osvrnuo na sami meč.

"Nismo zadovoljni kako smo igrali u prvom poluvremenu. Nekoliko prilika je drugačije moglo da se završi. U nastavku smo bili bolji u završnici, a to je neophodno u Ligi prvaka", dodao je kapiten Tottenhama. 

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Tottenham u grupi G ima dvije pobjede, koliko i naredni protivnik Real Madrid. 

"Nedostaje nam nekoliko igrača, ali momci koji su uskočili su bili fantastični. Imamo solidan tim pa svako mora uvijek biti spreman. Bez obzira protiv koga igraš, rezultat 3:0 u gostima u  Ligi prvaka je sjajan", podvukao je Englez. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi