Kane se na teren vraća mnogo brže nego što se očekivalo?

Napadač Tottenhama

Kane se na teren vraća mnogo brže nego što se očekivalo?

Engleski napadač Harry Kane mogao bi sa na teren vratiti brže nego što se očekivalo. 

Kanea na terenu nema gotovo dva mjeseca i očekivalo se da je sezona za njega možda i završena. Ipak, The Sun prenosi kako bi on mogao zaigrati vrlo brzo i to ako ispuni vlastiti cilj.

Naime, pomenuti izvor prenosi kako je napadač zacrtao da do kraja marta bude u punom pogonu i vrati se na teren. To znači da bi ga na terenu mogli očekivati za otprilike pet sedmica. Kane bi u tom slučaju pomogao Tottenhamu u posljednja dva mjeseca sezone, a bio bi i u takmičarskoj formi pred Evropsko prvenstvo.

Inače, on pati od puknute tetive potkoljenice, a to je samo jedna u nizu povreda koje ga nisu zaobišle u posljednjih nekoliko sezona.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Bez obzira na sve to, Kane je najbolji igrač Pijetlova i sigurno da u klubu svi jedva čekaju njegov povratak obzirom da je još jeda važan ofanzivac Heung Son-min povrijeđen i vjerovatno je za njega sezona završena.

Pijetlove uskoro očekuje revanš susret osmine finala Lige prvaka protiv Leipziga. U prvom meču Noijemci su u Londonu slavili sa 1:0.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti