Kane: Titula još nije izgubljena
Foto: EPA

Napadač Tottenhama tvrdi

Kane: Titula još nije izgubljena

Napadač Tottenhama i prvi strijelac Premier lige Harry Kane smatra da njegov tim još uvijek nije izgubio sve šanse da osvoji titulu prvaka.

Remijem protiv WBA (1:1), Tottenham je napravio ogroman kiks i sada zaostaje sedam bodova za Leicesterom.

"Nije još gotovo. Moramo nastaviti da se borimo i nadamo se da će Manchester United u narednom kolu odigrati u našu korist", rekao je Kane, te se osvrnuo na sinoćnju utakmicu:

"Morali smo pobijediti WBA. Razočarani smo, imali smo dovoljno šansi u prvom poluvremenu da riješimo meč u svoju korist. Nažalost, u drugom dijelu smo zakazali, a da smo nastavili kao u prvom poluvremenu sigurno bismo pobijedili. To je fudbal".

Potražite više informacija na temu Premier league:

Do kraja sezone su ostala još samo tri kola, a upravo bi naredno moglo donijeti konačnu odluku o novom prvaku. Tottenham gostuje Chelseaju, a Leicester Unitedu i Spursima će trebati pravo čudo da stignu do titule.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi