Kane veoma iskren nakon poraza od Francuske

Englezi poraženi 3:2

Kane veoma iskren nakon poraza od Francuske

Napadač reprezentacije Engleske Harry Kane bio je veoma iskren nakon večerašnjeg poraza u prijateljskom meču od Francuske u gostima sa 3:2.

Iako je Kane postigao oba pogotka za svoj tim, to ipak nije bilo dovoljno da se u večerašnjem meču izvuče barem nerješen rezultat.

Napadač Tottenhama je nakon meča rekao da njegova reprezentacija jednostavno nije dovoljno dobra u ovom trenutku.

"Moramo pronaći način da pobijedimo, posebno kada imamo prednost igrača više cijelo poluvrijeme. Jednostavno nismo dovoljno dobri, moramo pronaći razlog zašto je to tako", rekao je Kane pa se osvrnuo i na treći gol Francuska koji je bio produkt greške Ericka Diera.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

"Ako želimo da budemo hrabri i da riskiramo, to su greške koje će se morati dešavati. To su stvari na kojima moramo raditi. Dier je sjajan igrač, pas je bio presječen i to je bio splet nesretnih okolnosti", poručio je Kane.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi