Kante ne želi u PSG: Chelsea je moj klub, moj dom

Francuski fudbaler sretan u Londonu

Kante ne želi u PSG: Chelsea je moj klub, moj dom

Francuski fudbaler N'Golo Kante ne razmišlja u skladu s medijskim natpisima koji ga u posljednje vrijeme sve više sele iz Chelseaja.

Kante je jedna od svijetlih tačaka Chelseaja u turbulentnoj sezoni, a kao takav posljednjih mjeseci sve češće je povezivan s brojnim klubovima, međutim od senzacionalnog transfera neće biti ništa.

Na Stamford Bridgeu mogu odahnuti, budući da je Kante još jednom ponovio kako nema namjeru mijenjati sredinu i da je Chelsea njegov klub i dom.

"Chelsea je moj klub, moj dom. Ovo je moja druga sezona na Stamford Bridgeu. Posliej svega što se dogodilo prošle sezone, u kojoj smo igrali dobro i osvojili titulu, zaigrao sam Ligu prvaka. Sada se borimo za plasman među četiri najbolje ekipe u Premier ligi i to nam je cilj", kazao je Kante.

Potražite više informacija na temu Premier league:

U naumu da Chelseaju otme ovog sjajnog veznjaka najuporniji je Paris Saint-Germain, čiji su čelnici spremni izdvojiti pravo bogatstvo, međutim Sveci će izgleda morati da odustanu. Daroviti Kante sebe ne vidi u Francuskoj...

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti