Neobjašnjiva scena sa terena zbog koje Kantea svi ismijavaju
Foto - Screenshot

Bez razloga je uhvatio loptu u ruke

Neobjašnjiva scena sa terena zbog koje Kantea svi ismijavaju

Midhat Šljivak

Chelsea je jučer poražen od Wolverhamptona sa 2:1 na Molineuxu.

Plavci su imali prednost, ali su je olako ispustili, te su u 95. minuti primili pogodak koji ih je ostavio bez bodova.

Pored golova najzanimljivija scena dogodila se 15 minuta prije kraja meča. U glavnoj ulozi je bio N'Golo Kante, koji je bez ikakvog razloga uhvatio loptu u ruke usred terena.

Mason Mount je izveo aut prema Kanteu. Francuz nije shvatio šta se događa, uhvatio je loptu u ruke, a sudija je odmah reagovao je i Chelsea je ostao bez posjeda.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Kante je nakon ovog neobjašnjivog poteza postao žrtva ismijavanja na društvenim mrežama, ali to je bespotrebno jer je očigledno Kante smatrao da je nešto dosuđeno od strane sudije.

Dešava se.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Penderinos
Kante jedini uz Hamesa konstantan
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti