Kao grom iz vedra neba: Willian izabrao klub kojeg niko nije očekivao

Napušta Chelsea, ali ostaje u Londonu?

Kao grom iz vedra neba: Willian izabrao klub kojeg niko nije očekivao

E. Čaušević

Brazilski fudbaler Willian će prema svemu sudeći na kraju ove sezone napustiti Chelsea.

Willianov ugovor ističe na kraju sezone, a ostalo je još da odigra revanš meč osmine finala Lige prvaka protiv Bayerna i kako stvari stoje tada će se i oprostiti od dresa londonskog kluba.

Govorilo se da Willian i Chelsea pregovaraju oko novog ugovora, ali izgleda da od toga više nema ništa. Brazilac se povezuje s mnogim klubovima, a između ostalog tu su Real Madrid i Manchester United.

No, Guardian danas piše da je najizglednije da Willian ostvari transfer koji niko nije ni očekivao. Navodno, ovaj 31-godišnjak je na korak od potpisa ugovora s Arsenalom što je sigurno iznenađenje za sve.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Čeka se samo da Willian zvanično postane slobodan i kako stvari stoje ostat će u Londonu, ali će u budućnosti nositi dres Arsenala. Chelsea ima šansu da sve to pokvari i da mu ponudu uslove ugovora koje Willian traži.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

user1590396893
Hoće se Arsenal usrećit hvala Bogu da ide 2 dobre pa 6 loših utakmica
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi