Kao nekad Brazilac Ronaldo: Nova Realova zvijezda ponižavala Čileance!
"Novi Neymar" je za 45 miliona eura doveden u Real iz Flamenga. Iako je malo ko do tada čuo za njega, on je vrlo brzo postao zvijezda i po onome što se može vidjeti, ne zovu ga uzalud Neymar...

Talent je čsiti

Kao nekad Brazilac Ronaldo: Nova Realova zvijezda ponižavala Čileance!

E. Škorić

Brailski wonderkid Junior Vinicius nije slučajno potpisao za Real Madrid i to se može vidjeti u svakoj njegovoj utakmici.

Iako ga je Real Madrid odlučio ostaviti u rezervnom timu ove sezone, nismo sigurni da neće uskoro nazvati Brazilca i reći mu: "Spremi se, igrat ćeš za prvi tim".

Vinicius je klasični brazilski majstor - brz, vješt, sjajane tehnike i prepun lucidnosti. Protiv nekih ekipa u rezervnoj ekipi Reala je pokazao da je veliki talent i da će imati blistavu karijeru, a sada je to uradio i u dresu U20 reprezentacije Brazila.

U remiju protiv Čilea (1:1) imao je pregršt sjajnih poteza, posebno se izdvaja onaj kada je sjajnim potezom na lijevoj strani izbacio svog čuvara, na kraju asistirao Rodrigu za gol.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi