Kao što se i očekivalo: Ronalda ponovo nema na spisku Portugala
Ronaldo je nakon Mundijala u Rusiji odlučio da uzme pauzu kada su u pitanju reprezentativne akcije, a prema najavama trebao bi se vratiti već početkom naredne godine.

Pred meč protiv Italije

Kao što se i očekivalo: Ronalda ponovo nema na spisku Portugala

Selektor reprezentacije Portugala Fernando Santos objavio je danas spisak igrača na koje će računati u susretu protiv Italije u okviru Lige nacija.

Kao što se to i očekivalo, na Santosovom spisku po treći put zaredom nema najboljeg Portugalca svih vremena Cristiana Ronalda koji je odlučio uzeti pauzu do 2019. godine.

Spisak Portugala:

Golmani: Rui Patricio, Beto, Claudio Ramos

Defanzivci: Cedric Soares, Joao Cancelo, Jose Fonte, Luis Neto, Pepe, Ruben Dias, Mario Rui, Raphael Guerreiro

Vezni igrači: André Gomes, Bruno Fernandes, Danilo Pereira, Joao Mario, Pizzi, Renato Sanches, Ruben Neves, William Carvalho

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Napadači: Bernardo Silva, Bruma, Gonçalo Guedes, Rafa, André Silva, Eder.

Podsjetimo, susret između Italije i Portugala je na rasporedu 17. novembra.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi