Ronaldo: Manchester nije uradio ništa kako bi pobijedio

Portugalac nakon meča

Ronaldo: Manchester nije uradio ništa kako bi pobijedio

Napadač Juventusa Cristiano Ronaldo nije imao mnogo razloga za zadovoljstvo nakon sinoćnje utakmice protiv bivšeg kluba Manchester Uniteda.

Iako je sredinom drugog poluvremena postigao vrlo lijep gol nakon asistencije Bonuccija, Ronaldov Juventus je na kraju poražen sa 2:1 i to golovima primljenim u posljednjim minutama meča.

Nakon susreta Ronaldo je rekao da Manchester nije zaslužio pobjedu i da je njegova ekipa trebala slaviti sa tri ili četiri gola razlike.

"Liga šampiona je posebno takmičenje gdje možete voditi, ali ne smijete se opustiti, jer je sve moguće. Dominirali smo 90 minuta, imali smo mnogo šansi, mogli smo postići tri ili četiri gola, ali opustili smo se i kažnjeni smo za to. Manchester United nije uradio ništa kako bi pobijedio. Ne možemo čak prilčati ni o sreći jer morate kreirati vlastitu, a u ovom slučaju smo mi našu poklonili njima", rekao je Ronaldo koji se kasnije osvrnuo i na pogodak kojeg je postigao.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Vidio sam snimak u svlačionici. Nisam ni znao da je to fantastičan gol, ali napravio sam dobar potez nogom i udario sam loptu snažno", poručio je Portugalac.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Januzaj7
Poštovao sam te, ali od sinoc nakon proslave gola pao si mnogima u ocima
24 31
pogba69
Manchester United je uradio ono najvažnije kako bi pobijedio a to je da primiš manje golova nego što zabiješ.
24 23

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi