Kapetan do ljeta ostaje u Vitezu

Iskusni vezista potvrdio

Kapetan do ljeta ostaje u Vitezu

Samir Mlaćo

Iako je zimska pauza, u većini klubova Premijer lige nastoje na vrijeme riješiti igračku križaljku kako bi spremni dočekali početak priprema i drugi dio sezone.

Zahvaljući ponajviše dobrim igrama na gostovanjima, nogometaši Viteza nalaze se na devetom mjestu sa 20 osvojenih bodova i trenutno su u dosta dobroj poziciji u odnosu na timove iz samog dna tabele.

U ovom klubu nastoje zadržati postojeći igrački kadar, ali će sigurno pokušati i dovesti par pojačanja, koja su neophodna. Jedan od onih koji sigurno ostaje u ovom redovima Viteza jeste iskusni vezista Armin Kapetan (30).

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Imam ugovor do kraja ljeta, tako da sam tu do kraja sezone", potvrdio nam je Kapetan koji je ove sezone upisao 16 nastupa i dodao tri pogotka. 

Novi ugovor sa Vitezom potpisat će i Ivan Livaja, dok će stanovnik ovog grada u narednom periodu vjerovati ostati i ofanzivac Zoran Kokot.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi