Musa: Zrinjski nam dolazi u najboljem trenutku

Trener Viteza za SportSport.ba

Musa: Zrinjski nam dolazi u najboljem trenutku

Samir Mlaćo

Vitez je u Bijeljini u subotu došao do vrijednog boda protiv Radnika (1:1), ma da su Vitežani bili bliži pobjedi. 

Radnik je tek pred sami kraj zaigrao, postigao jedan pogodak i na kraju su gledaoci mogli vidjeti podjelu bodova. U Vitezu su i pored toga bili zadovoljni ishodom tog susreta.

"Zadovoljni smo bodom, ma da smo mogli da riješimo utakmicu ranije. Međutim, Radnik je napravio pritisak na kraju i remi je najrealniji. Ja sam zadovoljan igrom i pokazali smo da možemo igrati sa svakom ekipom. Mi u Bijeljini nismo išli da izgubimo, već da pobjedimo. Imali smo vodstvo, šanse, Radnik je imao svoje i mi smo zadovoljni", kazao je za SportSport.ba trener Viteza Slaven Musa.

Već u subotu pred zimsku pauzu u Vitez dolazi Zrinjski, koji u posljednje vrijeme pruža nešto slabije partije.

"Želimo da pružimo dobru partiji, Zrinjski je favorit, ali i drugi su bili protiv nas, pa smo mi ipak osvajali bodove. Želimo ostati neporaženi, biće težak teren koji će otežati igru i jednima i drugima i vidjet ćemo ko će se u tome bolje snaći. Imamo problema sa igračkim kadrom s obzirom da su Livančić i Muminović zaradili treće žute kartone, ali imamo igrača i nama je da se sada što bolje spremimo za subotu", jasan je iskusni stručnjak.

Kao stručnjaka koji vrlo dobro poznaje Zrinjski još iz vremena kada je vodio Široki Brijeg, našeg sagovornika smo pitali za komentar o krizi rezultata Mostaraca.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Da ste mogli birati trenutak kada da vam dođe Zrinjski to bi bio ovaj. U padu su forme, kriza rezultata se mora desiti svakoj ekipi, njima je došla sada. Oni ipak imaju ogromnu prednost nad konkurentima i da im je neko ponudio četiri boda prednosti uoči početka sezone sigurno da bi prihvatili. Oni su favoriti, ali pokušat ćemo da iskoristimo probleme koje imaju u igri, dodao je Musa za naš portal. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti