Musa:  Ne možemo obećati pobjedu protiv lidera

Održana press konferencija NK Vitez

Musa: Ne možemo obećati pobjedu protiv lidera

Samir Mlaćo

Danas je u prostorijama NK Vitez održana press konferencija pred sutrašnji duel 18. kola BH Telecom Premijer lige sa liderom Zrinjskim.

U Vitezu su svjesni da ih čeka težak posao, ali vjeruju u svoje kvalitete. 

"Što se tiče nas, Livančić i Muminović imaju tri žuta kartona, a vjerovatno za ovu utakmicu neće konkurisati ni Đerić. Ipak, koga nema bez njega se mora. Dobra nam je atmosfera, momci dobro treniraju, a teren će biti izuzetno težak, kako nama tako i Zrinjskom. Ja očekujem da odigramo kvalitetnu utakmicu i da će to biti dovoljno da ostvarimo pozitivan rezultat", kazao je šef stručnog štaba NK Vitez Slaven Musa.

"Očekivanja su uvijek da ostvarimo pozitivan rezultat. Ako pružimo svoj maksimum mislim da ćemo doći do cilja", kazao je prvotimac Vitežana Damir Rašić. 

"Sigurno da je hendikep što igramo petkom i još rani termin, ali dolazi nam prvak države i trenutni lider, te mislim da je to najbolja momčad u našoj ligi. Mi ne možemo obećati da ćemo pobijediti, ali ja obećavam da ćemo dati sve od sebe. Ja se stvarno nadam povoljnom rezultatu", dodao je Musa. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Prema posljednjim uigravanjima na treninzima,  sutra će Muminovića zamijeniti Kapetan, dok će na mjesto Livančića Livaja. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi