Kapetan: Zajedništvo nas je dovelo do ove pozicije

Vezista Zvijezde Gradačac za SportSport.ba

Kapetan: Zajedništvo nas je dovelo do ove pozicije

S. Mlaćo

Iskusni vezista Armin Kapetan pokazao se kao veliko pojačanje Zvijezde iz Gradačca, tima koji korača ka jesenjoj tituli Prve lige Federacije BiH.

Naime, tim sa Banja Ilidže ima bod prednosti nad Slogom, a u nedjelju će na svom stadionu ugostitiČapljinu. 

"Idemo korak po korak, došli smo do tog zadnjeg, koji nam je možda i najteži. Dolazi nam ekipa koja igra dobro, u vrhu su i jako su nezgodan protivnik. Međutim, ukoliko mi budemo ušli u utakmicu kao što smo u prethodne, mislim da možemo susret riješiti u svoj korist i slaviti", istakao je Kapetan za SportSport.ba.

Zvijezda je hit prvenstva, u Gradačcu vlada euforija i svi se nadaju povratku u premijerligaško društvo.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Dosadašnjim dijelom sezone sam zadovoljan, kada se uzme u obzir da smo imali problema u igračku kadru na početku i da smo neke stvari riješavali u hodu, moramo biti zadovoljni. Moram istaći da nas je zajedinštvo dovelo do ove pozicije i u svi u klubu rade da mi igrači budemo zadovoljni, a mi se trudimo da to vratimo na terenu", jasan je Kapetan.

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi