Kapiten Crvene zvezde uoči meča protiv Bayerna najavio da njegov tim ide na pobjedu
Bayern je u prvom meču slavio sa 3:0

Marin je objasnio kakav je plan beogradskog tima

Kapiten Crvene zvezde uoči meča protiv Bayerna najavio da njegov tim ide na pobjedu

S. Pašalić, foto: EPA

Crvena zvezda će u utorak na Marakani dočekati Bayern u okviru 5. kola Lige prvaka.

Prvak Srbije ima tri boda nakon četiri odigrana kola i nalazi se na 3. mjestu na tabeli, te zaostaje četiri boda za Tottenhamom koji je na 2. mjestu.

Zvezda je u prvom meču protiv Bayerna izgubila sa 3:0, ali na svom terenu sada mora ići na pobjedu kako bi ostala u igri za 2. mjesto, a iako je to jako težak zadatak, kapiten Marko Marin vjeruje da ovaj tim može srušiti Bavarce.

"Svi želimo dobar rezultat, pobjedu. I mi igrači, jer znamo kakvu šansu imamo, i navijači koji će očekujem ispuniti tribine do posljednjeg mjesta i podržati nas kako to uvijek čine u ovako značajnim utakmicama."

"Igrat ćemo na pobjedu, bez kalkulacija jer nam bod ništa ne znači. Bićemo agresivni, kompaktni, znamo da smo mnogo bolji kod kuće nego na strani i probat ćemo to da iskoristimo", rekao je Marin.

Bayern je već osigurao nokaut fazu, ali Igrač Crvene zvezde ističe da njemački tim sigurno neće "smanjiti gas".

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Znate njemački mentalitet, nikad ne igraju 50 ili 70 posto. Imaju 20 top igrača, trener Flick je veoma kvalitetan i po meni je zaslužio ovu šansu, pobijedio je Dortmund 4:0 u derbiju, u tri meča ima sjajan učinak uz gol razliku 10:0."

"Znam ga i stručno i privatno dobro, izvešće postavu koja će u Beogradu igrati na pobjedu, a na nama je da iskoristimo svaku šansu koja nam se bude ukazala. Protiv Tottenhama smo propuštali velike prilike na 0:0, pa na 1:0 i izgubili meč. Naša jedina mogućnost je da u meču sa Bayernom tako kolosalne prilike ne propuštamo", dodao je Marin.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

MaxBavarac
nebih se ni ja bunio,pa da nas zadesi sudbina Liverpoola od prosle godine.
2 0
Na iternacionalnoj sceni Zvezda uvijek ide na pobjedu ali zna se uvijek izgubi, pa koji ce trener reci unaprijed: Hej, tim koji vodim a to je Zvezda izgubit cemo protiv Byerna sutra.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi